Over Stoop

Met een passie voor groen levert Stoop Groenvoorziening al tientallen jaren kwaliteitswerk. De gecertificeerde medewerkers en het brede scala aan materieel zorgen voor een efficiënte en flexibele werkwijze.
  • 116 zonnecollectoren
  • 2 vrachtauto's
  • 21 opleidingen en cursussen

Enthousiast familiebedrijf

Stoop Groenvoorziening werd in 1967 in het Noord-Hollandse Waarland opgericht door de broers Lau en Jan Stoop met een focus op onkruidbestrijding en gewasbescherming. In de decennia daarna groeide het bedrijf uit tot een toonaangevend groenvoorzieningsbedrijf in Noord-Holland met vijf belangrijke expertises; groenvoorziening, boomverzorging, baggerwerken, waterbouw en groenrecycling.

Flexibele inzetbaarheid

Het bedrijf loopt voorop in certificering en heeft ruim zeventig goed opgeleide medewerkers in dienst die breed inzetbaar zijn. Stoop beschikt over een modern en uitgebreid machinepark. De flexibele inzetbaarheid en de solide financiële situatie waarborgen de continuïteit én de kwaliteit van de bedrijfsactiviteiten.

Servicegericht en persoonlijk

Het uitgangspunt van Stoop is het leveren van goed werk in een goede verstandhouding met de opdrachtgever. Klantgerichtheid en goede communicatie staan centraal. Als duurzame onderneming wil Stoop Groenvoorziening investeren in maatschappelijk verantwoord ondernemen met oog voor medewerkers, milieu en omgeving.