Vacature Hoofd werkvoorbereiding

Vacature Hoofd werkvoorbereiding

Als Hoofd werkvoorbereiding ben je de spin in het web van de uit te voeren werkzaamheden door Stoop Groenvoorziening. Je kernverantwoordelijkheid bestaat uit het efficiënt voorbereiden van buiten uit te voeren werkzaamheden en het in overleg met de hoofduitvoerder zorgdragen voor een effectief en goed eindresultaat. Je bent bij veel verschillende projecten betrokken, waarbij je overzicht dient te houden.

In een zelfstandige functie binnen een enthousiast en gemotiveerd team bereid je projecten voor en onderhoud je contact met uitvoerders en opdrachtgevers over deze projecten. Hierbij ben je in staat om complexe offertes en bestekken te vertalen in begrijpelijke werkinstructies en tijdig materialen en diensten te bestellen en af te roepen. Er wordt gewerkt in een landelijke omgeving met een informele werksfeer en veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling.

Heb jij HBO werk- en denkniveau met bij voorkeur ervaring in de groene of civiele branche en ecologische ervaring of interesse, uitgebreide kennis van Microsoft Office toepassingen en herken je jezelf in het hierboven beschreven profiel? Laat het ons weten via 0226-422844 of info@stoopgroenvoorziening.nl.

Contact

Naam contactpersoon